in

Ben's Ramblings

CD release Amsterdam Staff Band & Ben van Dijk

 CD Presentatie met Ben van DijkOp 28 mei 2011 zal het nieuwe album voor het eerst gepresenteerd worden aan het grote publiek. In de Open Hof kerk aan de Hesseplaats speelt de Amsterdam Staff Band van het Leger des Heils een aantal werken van het album en natuurlijk mag Ben van Dijk met zijn World Concerto hier niet ontbreken. Na de succevolle samenwerking tijdens het Najaarsfestival 2010 en dit bijzondere CD project mag Ben inmiddels een goede bekende van de Amsterdam Staff Band worden genoemd.

Kaarten
Kaarten zijn slechts € 7,50 (€ 10,- aan de deur) en deze kunt u bestellen via:
klepke@xs4all.nl 
of via telefoonnummer (010) 435 36 99

De Amsterdam Staff Band  van het Leger des Heils is op 11 en 12 maart de studio ingedoken om een nieuwe CD op te nemen. Rendez-vous in Brass is een bijzonder muzikaal project geworden mede door de medewerking van 3 solisten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest:

André Heuvelman , cornet/flugel horn
Ben van Dijk , bass trombone
Hendrik-Jan Renes , tubaHet repertoire van de CD bestaat voornamelijk uit nieuwe werken. Eén van die werken werd zelfs speciaal voor dit album geschreven: World Concerto. Dit muziekstuk is een groot werk voor Bass Trombone in 3 delen van opkomend componist Steven Verhelst. Een zeer bijzonder werk waarin trombone virtuoos Ben van Dijk aantoont dat hij van wereldklasse is. En hoewel het een echt concerto is, is het een zeer toegankelijk stuk dat door veel mensen gewaardeerd zal worden.

Comments

No Comments

Leave a Comment

(required)  
(optional)
(required)  
Add
Ben on YouTube Ben on Facebook Ben on MySpace Ben on iTunes Powered by Community Server
Copyright © 2009 Ben van Dijk